Familjehem Norr
Familjehem Norr presentation
toppbild_2.jpg

Hem

Jour- och familjehemsplaceringar för barn, tonåringar och vuxna i södra norrland

 

Varmt Välkomna till
Familjehem Norr

Familjehem Norr AB är ett litet företag som sysslar med förstärkt familjehemsvård i södra Norrland. Verksamheten är ett kvalitativt alternativ till andra större företag inom privat familjehemsvård och sätter kvalitet och småskalighet i förgrunden. Företaget bildades 2011 som en reaktion mot att marknaden allt mer tagits över av stora företag som ägs av riskkapitalbolag.

Utöver jour och familjehem kan vi bistå kommuner med utredningar bestående av team med barnpsykiater och psykolog, kvalificerade kontaktpersoner eller analys av familjehemsutredningar gjorda enligt Nya Kälvesten. Vi kan även åta oss uppdrag att utreda familjehem.

Vi har ramavtal med ett 80-tal kommuner, för att se vilka klicka här och scrolla längst ner på sidan.»

Vi välkomnar nya familjer att höra av sig om ni är intresserade av vad det innebär att vara familjehem eller om ni önskar bli familjehem via oss.

 

adress och kontakt

Köpmangatan 38B
852 32 Sundsvall
info@familjehemnorr.se
072-727 29 02

www.facebook.com/familjehemnorrab


Aktuellt

Öppethus

Under våren kommer vi att öppet hus vid 3 tillfällen.

27/2, 3/4 samt 15/5 mellan kl 15-19. Vi håller till på Köpmangatan 38B. Varmt Välkomna ni som i lugn och ro är intresserad av att veta mer kring familjehemsvård!

GDPR

Nu finns information om hur vi sparar och hanterar personuppgifter även här på vår hemsida. Kolla under fliken "om oss" så hittar ni dokumentet. »

Facebook

På vår Facebook-sida lägger vi ofta ut nyheter, intressanta artiklar och information om vad som händer hos oss på Familjehem Norr. Gå gärna in och följ oss!

Vi söker ny medarbetare!

Familjehem Norr söker familjehemskonsulent under 2019.

Vi är idag två familjehemskonsulenter som båda utgår ifrån Sundsvall. Vi vill under 2019 bli tre och kanske är du som läser detta intresserad? Du bör som oss gilla att arbeta i ett litet företag som sätter kvalité, småskalighet och flexibilitet i förgrunden. Vi vill att du blir en del i vår grupp så du bör därför inte bo alltför långt ifrån Sundsvall.

Vi söker dig som är Socionom eller har likvärdig utbildning, erfarenhet från socialtjänst och gärna familjehemsvård. Meriterande är utbildning i ”NYA Kälvesten”, ”Steg 1” och ”Ett hem att växa i”.

Körkort är ett krav.

Om du har frågor går det bra att ringa Johan Ording på tel 072-727 29 02.

Skicka ansökan till Johan Ording på mail: johan@familjehemnorr.se