Familjehem Norr
Familjehem Norr presentation
nyheter_3.jpg

Nyheter

Familjehem Norr bjuder här in till två föreläsningar av och med Görel Fred den 24/10 i Sundsvall.

 

Görel Fred är socionom och leg psykoterapeut. Hösten 2014 utkom hon med boken ”Försonas med din barndom – och kanske med dina föräldrar” som är skriven tillsammans med journalisten Ulrika Hjalmarsson- Neideman, programledare för P1:s ”Kropp och själ”.

I december 2018 startades ”Försoningspodden”. Finns där poddar finns.

 

Detta år har vi valt att dela upp föreläsning i två olika teman, med möjlighet att gå hela dagen eller bara fm eller em. Teman för föreläsningarna är ”Försoning” samt ”Vad behöver de familjehemsplacerade barnen? Om viktiga vuxnas relation till det placerade barnet.”

 

Se inbjudan HÄR!

 
Christel Schröder